When I'm alone in the dark, That's when the tears comes running down my face again..

Så fort jag kommer in på mitt rum och stänger dörren efter mig, Jag är helt ensam ingen som kan se mig och ingen som kan höra mig, Ingen som kan dömma mig..

Då försvinner det falska leendet från mina läppar och allt mitt smink tar jag bort. Tårara börjar rinna längs mina kinder och jag blir mitt sanna lilla, svaga jag, den som jag alltid är där, längst inne, men aldrig vågar visa sig..

Det har jag lärt mig, man ska aldrig visa sig svag, aldrig någonsin och inte för någon! Man ska behålla sin starka mask i alla situationer och inte låta någon komma innanför den masken..

Jag har släppt människor innanför min mask tidigare, visat mig svag för dom och öppnat mig helt, men det har alltid slutat med att dom sviker, att jag blir kvar där, helt blottad, ensam, liten och svag.. Jag ska inte låta det hända igen, det får inte hända igen..

Denna gång är mina murar starkare och större, denna gång är det svårare för folk att bryta sig igenom mina murar, denna gång är dom byggda för att ingen ska kunna ta sig innanför, för att det ska vara så jobbigt att dom ger upp innan dom ens kommit halvvägs..

För jag vill inte ha någon innanför mina murar.. Det är därför jag har byggt upp dom, för att slippa ha folk så nära, jag har byggt upp dom för att hålla folk borta..


Önskar att jag verkligen kunde visa hur mycket du egentligen betyder för mig..

Jag vet att jag visar det dåligt och att jag allt för ofta gör fel och att jag begår allt för många misstag..

Men det är svårt, efter allt som hänt, så är det svårt att visa för dig hur mycket du egentligen betyder, hur mycket jag egentligen älskar dig..

Så många gånger har jag öppnat upp mig helt för människor för att sen bli lämnad kvar med smärta och tårar, vågar inte riskera det med dig oxå.. För om jag förlorar dig oxå, så klarar jag inte mera, då ger jag upp..

Vet att det inte går med en massa bortförklaringar och skit, önskar att det inte va såhär, men nu när det är så, så får vi försöka få det att funka, snälla?

Önskar verkligen att det inte va såhär, önskar att jag kunde öppna mig helt för dig och va 100% ärlig, önskar att jag kunde visa till 100% hur mycket jag älskar dig, för jag älskar dig nästan mer än något annat i denna värld och hur mycket du betyder för mig, för du är mitt allt och utan dig är jag kingen utan K, utan dig är jag ingen..

Det är du som gör mitt liv värt att leva, det är du som gör så att jag vill gå upp om morgonen. Förr känndes hela mitt liv värdelöst, jag ville inte finnas kvar, men sen kom du och blev ljuset i mitt mörker. Du, som till och med kan lysa upp dom allra mörkaste stunderna i mitt liv. Du kom i helt rätt stund, för annars hade jag inte funnits kvar för dig att hitta mig, för om inte det där ljuset som du medförde hade kommit, så hade jag nog gett upp, då hade jag inte orkat mera...

Tack för att du finns älskling och för att du kom och lyste upp mitt mörker..

Och glöm aldrig bort att oavsett vad jag säger och vad jag gör, så älskar jag dig helt sjuukt mycket. Jag lovar dig älskling att jag ska försöka bättra mig, jag ska visa bättre att jag älskar dig, för jag skulle inte klara av att förlora dig..


Ur min dagbok, 19/5-2009

Ur min dagbok. 19/5-09


Vänder ännu ett blad i boken om mitt liv, kommer till ett nytt kapitel..

Nya människor kommer in och gamla människor lämnar. Nya problem uppkommer och gamla problem försvinner.. Vissa stunder blir bättre och vissa blir sämre, men ju längre det går och ju fler kapitel jag kommer igenom, ju fler blad jag vänder, så lär jag mig att övervinna min rädsla, att fokusera på att leva istället för att fokusera på problemen, att inte låtsas om smärtan som egentligen äter upp mig inifrån..

Jag lär mig att låtsas vara stark och att inte visa för någon hur svag jag är, jag lurar alla andra att jag mår bra och på så sätt så lurar jag även mig själv att jag mår bra..

Lurar alla andra till att jag visst äter, till att jag inte mår dåligt..

Men längst inne, så känner jag och vet jag att något är fel, att det varken är normalt eller bra att jag inte äter, att det inte är normalt att hela dagarna gå omkring och le när jag egentligen bara vill skrika ut min ilska och gråta ut all smärta..

Men jag fortsätter, låtsas inte om den lilla rösten i mitt hjärta som säger åt mig att sluta, som säger åt mig att erkänna, som säger åt mig att be om hjälp och istället fortsätter jag med att lura både mig själv och alla runt omkring mig...

Vill nog egentligen inte ens veta hur dena saga kommer att sluta, hur det kommer att bli när jag vänder det sista bladet i boken.. Hur det blir när jag läser ut det sista kapitlet.. Hur berättelsen om mitt liv kommer ta slut, hur det kommer vara när jag tillslut tar mina sista andetag...



En otroligt fin och rörande dikt:

“Mommy”

Johnny brought a gun to school,
He told his friends that it was cool,
And when he pulled the trigger back,
It shot with a great crack.

Mommy, I was a good girl, I did
What I was told,
I went to school, I got straight As’,
I even got the gold!

But Mommy, when I went to school that day,
I never said goodbye,
I’m sorry Mommy, I had to go,
But Mommy, please don’t cry.

When Johnny shot the gun,
He hit me and another,
And all because Johnny,
Got the gun from his older brother.

Mommy, please tell Daddy;
That I love him very much,
And please tell Chris; my boyfriend;
That it wasn’t just a crush.

And tell my little sister;
That she is the only now,
And tell my dear sweet Grandmother;
I’ll be waiting for her now,

And tell my wonderful friends;
That they always were the best,
Mommy, I’m not the first,
I’m no better then the rest.

Mommy, tell my teachers;
I won’t show up for class,
And never to forget this,
And please don’t let this pass.

Mommy, why’d it have to be me?
No one deserves this,
Mommy, warn the others,
Mommy, I left without a kiss.

And Mommy, tell the doctors;
I know they really did try,
I think I even saw a doctor,
Trying not to cry.

Mommy, I’m slowly dying,
With a bullet in my chest,
But Mommy, please remember,
I’m in heaven with the rest.

Mommy, I ran as fast as I could,
When I heard that crack,
Mommy, listen to me if you would,
I’m not coming back.

I wanted to go to college,
I wanted to try things that were new,
I guess I’m not going with Daddy;
On that trip to the new zoo.

I wanted to get married,
I wanted to have a kid,
I wanted to be an actress,
Mommy, I wanted to live.

But Mommy, I’m must go now,
The time is getting late,
Mommy tell my boyfriend,
I’m sorry, but I had to cancel the date.

I love you Mommy, I always have,
I know; you know it’s true,
And Mommy all I wanted to say is,
“Mommy, I love you”

—-In Memory Of The School Shootings—-


Jag kunde iallafall inte hålla tillbaka tårarna när jag läste denna.


Mina tankar - Perfektion

När jag hade allt så ville jag bara ha mer, men sen när jag förlorade allt, så ville jag bara ha dig tillbaka!



Ingenting kommer någonsin att bli helt perfekt, för vi människor är så att så fort vi fått allt det som vi ville ha just då, då kommer vi bara vilja ha mer, vi får aldrig nog..

Dom som helatiden söker efter perfektion, kommer aldrig någonsin bli helt nöjda, för vi lever inte i en perfekt värld, ingenting i den här världen som finns just nu är perfekt..

Du kommer inte hitta det perfekta, utan du får hitta det som du älskar så mycket att du kan vara lycklig med, trots felen!

När du väl hittar den personen som älskar dig, trots dina brister, det är först då som du kommer förstå vad jag menar. När du hittar den som skiter i ifall att du inte är perfekt, som älskar dig även fast du har dina fel..

Jag tror att det finns nån sån där ute för alla, nån som älskar dom, oavsett om dom är skit sminkade och påväg ut, eller nyvakna och osminkade. Dom som älskar dig oasett ifall att du är på dåligt humör ibland och som skiter i ifall att du inte är på topp varje dag, som älskar dig även när du har världens skitdag och går omkring med håret i en enda röra, osminkad och i mjukisbyxor, för han kommer älska dig för den du är, inte för vad du har på dig eller hur du ser ut..


Jag tror att jag har hittat min den killen, den som älskar mig trots mina brister, trots att jag gör mina fel, trots att jag har mina dåliga dagar. Ja, han älskar mig helt enkelt för den jag är och inte nått som jag låtsas vara, älskar mig för att jag är just precis jag och ingen annan.
Och jag älskar denhär killen på precis samma sätt, som jag tror att han älskar mig på..


I'll whipe away all of your tears..

When the tears start running down your face,
I'll be there to whipe 'em all away..
When you start to scream,
I'll be there to fight away all of your fears..

I'll always stand by your side, Holding your hand and take all of your fights with you.
I'll have your back whatever happends.
I'll be there as fast as I can when you need me.

When ever you need me, I'll be there for you.
Whatever you need me to do, I'll do it for you.
I know that it's to much to say, But I give you my everything,
I'm yours, I give you my heart,
I give you all of me..



RSS 2.0